2008 › ΕΝΑΡΞΗ
2008

Το Ξεκίνημα

Τον Μάρτιο του 2008 ιδρύετε η εταιρία Αλεξούδης  Γ. – Δελητζακης Π. με αντικείμενο εργασιών κατασκευή και εγκατάσταση ανελκυστήρων

2010

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Με την αρχή της οικονομικής κρίσης  που έκανε την εμφάνιση της  στην Ελλάδα η νεοσύστατη τότε εταιρία κάνει άνοιγμα και στις ανανεώσιμες πηγές  ενέργειας κατασκευάζοντας  στην αρχή μικρά οικιακά φωτοβολταΪκα έργα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην κατασκευή μεγαλύτερων μονάδων

laoreet magna vulputate. Phasellus vestibulum, dolor eu molestie tincidunt, purus leo fermentum erat, vel hendrerit mauris massa sed erat.

2012

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Καθώς η κρίση γινόταν όλο και πιο βαθιά  και η κατασκευή  νέων οικοδομών  αλλά και νέων μονάδων φωτοβολταΪκών άρχισαν να φθίνουν η εταιρία επεκτάθηκε και στην  κατασκευή  βιομηχανικών αυτοματισμών  με κατασκευή λογισμικών PLC  και ολοκληρωμένων  συστημάτων αυτοματισμού παράλληλα επενδύοντας σε ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό μπαίνει και στην επισκευή ηλεκτρονικών μηχανημάτων εργαστηρίου πιστοποιήσεων.

2015

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Οι  φωτοβολταΪκες μονάδες που εργάζονται στην Ελλάδα άρχισαν να δείχνουν  σημάδια κόπωσης οπότε στην αγορά δημιουργήθηκε ένα κενό πάνω στην επισκευή κυρίως  των inverter .

2016

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ

  Η εταιρία μετονομάζετε σε LSM από τα αρχικά lift & solar maintenance χωρίζοντας στην ουσία τις δραστηριότητες στην  LSM electronics οπού δραστηριοποιείτε στην επισκευή μηχανημάτων εργαστηρίου, επισκευή inverter ΦωτοβολταΪκών, κατασκευή  λογισμικών βιομηχανικών αυτοματισμών  αλλά και ολοκληρωμένων αυτοματισμών (πίνακες κτλ.)

  Και στην LIFT & SOLAR MAINTENANCE οπού δραστηριοποιείτε με το αρχικό  αντικείμενο εργασιών κατασκευή και εγκατάσταση ανελκυστήρων  αλλά και την κατασκευή φωτοβολταΪκών  έργων

2018

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  Η εμπειρία της LSM μεγαλώνει πάνω στα μηχανήματα κύριος των inverter και  η ανάγκη επισκευής αρχίζει και συσσωρεύετε.

  Η εταιρία επενδύει  σημαντικά κεφαλαία  σε ανταλλακτικά inverter έτσι ώστε να υπάρχει ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της  με αποτέλεσμα η χρονιά να κλήσει με μεγαλύτερο κύκλο εργασιών από την μητρική εταιρία.

2020

ΣΗΜΕΡΑ

Μετά από ένα πολύ καλό 2019 και σίγα σίγα την οικονομική κρίση φαίνετε πως φτάνει στο τέλος της, η LSM συνεχίζει δυναμικά επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό με γνώμονα την προώθηση  της ποιοτικότερης και ταχύτερης παροχής υπηρεσιών στο πελατολόγιο της.

ΣΗΜΕΡΑ
TOP